SPROGKURSER OG KURSER FOR LEDIGE

Referencer Sprogkurser

“Professionel og effektiv undervisning af TOPICs instruktør. Han
formåede i den grad at ramme mit niveau, og så var det tilmed sjovt”

Lisbeth Nedergaard, head of communications, Maersk FPSO

 

“Vi vil gerne anbefale TOPIC til andre virksomheder”

Margit Ohm Jensen, DHI

 

“Vi var meget tilfredse med undervisningen hos TOPIC”

Bjørn Larsen, Arla Foods Distribution Amba

 

Vi var yderst tilfredse med undervisningen hos TOPIC

Alice Jilsø og Birgit Mærkelund, TDC A/S

 

Vi har med stor succes igennem en årrække benyttet os af TOPIC som leverandør af sprogkurser. Vi oplever TOPIC som en meget professionel og kompetent samarbejdspartner, som vi kun kan give vores allerbedste anbefaling

Lis Nielsen, Uddannelseskoordinator, Det Kongelige Bibliotek

 

Det var en meget positiv oplevelse med TOPIC’s instruktør. Han var super god til at ramme deltagerne hvor de var, og han var god til at bruge virksomhedens sprog. Han var formel/uformel på en passende måde og gjorde undervisningen sjov

Bettina Stryhn, HR Coordinator, ORIGIO a/s

 

“Vores erfaring er, at TOPIC leverer sprogundervisning af meget høj kvalitet, med stor fleksibilitet og tilpasset netop vores behov. Vi kan varmt anbefale TOPIC til andre virksomheder

Anita Knudsen, Managing Director, Lonza Copenhagen ApS

 

“TOPIC leverede yderst kompetente undervisere der tog udgangspunkt i virksomhedens terminologi og medarbejdernes niveau. Vi kan kun anbefale TOPIC til andre virksomheder”.

Mogens Andersen, Uddannelsesansvarlig, Vestergaard Company A/S

Referencer Kurser for ledige

”Jeg kom ind på en virksomhed via løntilskudsordningen. På virksomheden skulle jeg betjene tyske kunder, både via mail og telefonisk. Det var mange år siden, jeg havde haft tysk.”
“Det var virkelig godt at få eneundervisning i tysk. Jeg følte mig meget mere sikker og fik mange gode tips og tricks til bl.a. mailskrivning. TOPICs lærer var super dygtig og god til at lære fra sig. Jeg kan klart anbefale forløbet til andre. PS: I dag er jeg fastansat.”

Bettina Jahn, (kursist i tysk)

 

”Dygtige undervisere, intensiv og målrettet undervisning, sjove og anderledes måder at lære på. Sådan kan jeg bedst beskrive det engelskkursus, som jeg deltog i hos TOPIC.”
“Vi var et forholdsvis lille hold, hvilket betød, at der var plads til at tage hensyn til alle kursisters behov. Der var en virkelig god stemning på holdet, hvilket gjorde, at alle følte sig trygge og turde deltage aktivt i undervisningen.”

Olga Thor Straten, (kursist i engelsk)

 

”Efter et intensivt engelskkursus for ledige hos TOPIC står jeg i dag stærkere i min jobsøgning. Mine engelskkundskaber er i den grad blevet opgraderet, og jeg føler mig bedre ”klædt på” til at komme ud i erhvervslivet.”
“Undervisningen hos TOPIC var veltilrettelagt, koncentreret og gav god plads til den enkeltes ønsker og behov.”

Morten Nielsen, (kursist i engelsk)

LEKTIEHJÆLP

Presse

Når Lektiecaféer ikke er nok!
Artikel i Liebhaverboligen, 21.10.2014
http://publikationer.mhh.dk/LiebPlus07/?Page=62

Nyt firma vil hjælpe med lektierne
Artikel i Rudersdalavis, 10.12.2013
http://www.e-pages.dk/rudersdalavis/614/19, Se side 20!

Referencer

”Det er helt og aldeles fantastisk med Flemming og Christopher – vi kan stadigvæk ikke få armene ned. Christopher rykker så fint, og Flemming er uovertruffen til at give Christopher selvtillid – det smitter af på alt andet, Christopher laver. Tak for Flemming.”
Mor til Christopher i 6. klasse (lektiehjælp i matematik)

 

”Det er første gang, at Holger giver udtryk for glæde og tryghed i en undervisningssituation. TAK, TAK. Han er super glad og føler sig bedre “klædt på” til sin skoledag. Det har også aflastet os som forældre – den daglige dialog ang. lektier, ekstra læsning og matematik er blevet meget nemmere. Så det er en 100% god oplevelse for os alle.”
Mor til Holger i 6. klasse (lektiehjælp i dansk og matematik)

 

”Efter et kort intensivt forløb med TOPIC’s fantastiske tysklærer lykkedes det mig at få 10 til eksamen. En stor forbedring i forhold til min årskarakter på 02. Det var også fedt at tale tysk i 2 timer i stedet for de 2 minutter, jeg normalt får i skolen. Jeg vil klart bruge TOPIC igen, hvis jeg får brug for ekstra hjælp til eksamen næste år.”
Christian i 2.g (lektiehjælp i tysk)

 

”Gennem de sidste to måneder har Carl fået undervisning af TOPIC’s dygtige matematiklærer, Peter, som møder Carl lige præcis dér, hvor han er, og i høj grad udfordrer ham. Carl elsker timerne med Peter og har igen fundet glæden ved matematik. Jeg kan helt klart anbefale TOPIC, som hele vejen igennem har haft en meget professionel tilgang.”
Far til Carl i 2. klasse (lektiehjælp i matematik)

 

“Edith har været rigtig glad for at gå til engelsk hos Susanne. Susanne er en dygtig underviser: vi har hver gang fået en pige hjem med energi og gå-på-mod til engelsk. Vi kan også mærke på Edith, at hun fagligt har fået et løft.”
“Det vigtigste i denne omgang har været, at Edith fik glæden tilbage til engelsk, og det har hun fået, takket være Susannes måde at undervise på.”

Mor til Edith i 8. klasse (lektiehjælp i engelsk)

 

“Jeg vil bare sige rigtig mange tak og tak for at sende Vibeke – hun var helt fantastisk! Har netop fået karakterer og er rykket op til 12 skriftlig og 10 mundtligt, så det er simpelthen så fedt!!”
Frederikke i 2.g (lektiehjælp i tysk)